Kedves Vásárlónk, Látogatónk!

 

Az alábbiakban összegyűjtöttük a legáltalánosabb tudnivalókat a vásárlással, megrendeléssel kapcsolatban. További információkat talál a "Vásárlás" menü, "Magánszemélyeknek", illetve "Közületeknek" almenüjében.

 

Személyes vásárlás

  • Budapesten a VGYKE LÁTHATÁR boltjában. Cím: 1141 Bp. Szugló ú 81. Nyitvatartás: hétfőtől csütörtökig 9-17-ig, Pénteken 9-15 óráig.

  • A magyarul beszélő segédeszközöket az MVGYOSZ segédeszköz boltja is forgalmazza. Cím: Budapest Thököly út 105. II. emelet.

A termékek megrendelhetők postai szállítással.

Rendelni lehet:.

  • e_mail-ben: hangvilag@hangvilag.hu
  • Levélben: 22721 Pilis Bárószőlő 6197/2

 

Fizetési módok. 

Csekkel az áru átvétele után.

A csomagban a számla mellet talál egy előre kitöltött csekket, amit a postán tud befizetni.

Előre utalással.

A megrendelést követően kiállítjuk a számlát, aminek végösszegét utalással tudja kiegyenlíteni. Amikor a pénz a számlánkra megérkezik elküldjük az árut, a számlával együtt.

Számlaszámunk: OTP 1171900129907834

Számlatulajdonos: Hangvilág kft 

 

Szavatosság

  • Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
  • Jótállás csak tartós használati cikkekre, például mosógépre, számítógépre, tévére vonatkozik. A vevőnek jogában áll reklamálni, ha hibás a termék. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze kifogását. A szavatosság időtartama 6 hónap. Szavatossági igény estén a vevő kérheti a termék javítását, cseréjét, vagy a vételár csökkentését. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg leértékelés okát.

 

Adatvédelem

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

Betűk mérete:

 
 

Hírlevél

Eszközök

Kedves Zoltán!

Az ötletei, melyekkel ügyes eszközöket tudnak elkészíteni, vagy részünkre megvásárolhatóvá varázsolni, a tökéletesnél is jobb. Köszönet.

Krabót Judit

Megyesi Zoltán

Remélem sikerül megjavítanotok az általam visszaküldött mérleget, minden
esetre neked is megköszönöm a korrekt ügyintézést és külön az ajándék
konzervnyitót!
Az új mérleg tökéletes, nagyon szeretem!

Minden jót, a munkátokhoz pedig sok sikert kívánva
Üdv,
Zoli